Tässäpä katseltavaksi ensimmäinen valmis virkkausprojekti. Tein korit Novitan ohjeella Hanko langasta. Itseasiassa langat löysin ensin Anttilan alekorista ja ajattelin että lanka olisi hyvää juurikin korien tai vaikka lasinalusten virkkaamiseen, myöhemmin vasta etsin varsinaisia ohjeita.

Korit syntyivät aika nopeasti, viikonlopun aikana reissussa ollessa. Pohjan ohjetta en ilmeisesti aloittelijana ymmärtänyt heti aivan oikein eikä käsialakaan ole vielä tasoittunut, koska ensimmäisen korin alaosasta tuli oudon muhkurainen. Seuraavia kahta koria varten katselin muutamaa muuta ohjetta, joissa silmukoiden oikein koukkuaminen oli neuvottu hieman selkeämmin ja lopputulos olikin parempi. Kolmeen koriin meni vajaa kerä molempia värejä, tosin kierrosmäärissä en kovin orjallisesti noudattanut alkuperäistä ohjetta koska halusin kolme erikokoista koria.

057-normal.jpg

(Kuvassa alla muuten isomummoni virkkaama pitsiliina.) Samalla pääsin testaamaan ideoimaani logon tyylistä. Vaikka tuotokset ei ole tulossa myyntiin, niin tuntui mukavalta ajatukselta että kaikissa olisi joku yhtenäinen kohta. Ikään kuin signeeraus jolla merkkaan että tämä on minun tekemä ja nyt se on valmis. Siitä tuli sitten T niinkuin Tulikipuna, ja nauhaan kirjoitetaan vielä työlle antamani nimi jos suinkin.

Nämä lähtee rakkaimmalle neiti-ystävälleni Tiinalle kunhan joulu on hieman lähempänä. Sen perusteella myös valikoitui nimi "Tiina goes to Hollywood". Näissä väreissä on jotain vanhojen elokuvien ja elokuvatähtien tuntua vaikka tuotokset itsessään eivät ole niinkään silmää hiveleviä. Toisaalta tuntuu myös tärkeältä, että kenelle työt lähtevät, ja erityisesti ne ensimmäiset. Joten Tiinalle, minun rakkaalle, sydämiä ja halauksia.

059-normal.jpg