Kesä meneskelee hurjaa vauhtia eteenpäin. Toki käsitöillekkin on ollut aikaa koiranäyttelyiden ja mökkihommien lomassa. Tässä kuitenkin pikakatsaus jo keväällä valmistuneeseen virkattuun huiviin joka meni siskolleni syntymäpäivälahjaksi. Valitettavasti huivin pingottamisen kanssa tuli hieman kiire, joten pikaisesti kännykällä räpsäistyt kuvat eivät olleet niin onnistuneita.

minnanhuivi-normal.jpg

Lankana samainen Hot Socks Spectra kuin edellisen postauksen sukissakin, erivärissä vain. Sitkeästi käytin kaksi kerää ja huivista tuli aika iso, joten tälläkertaa tuli oikeasti hartiahuivi eikä mikään omituisen kokoinen tapaus niinkuin Tiinalle menneessä pääkallohuivissa. Ohje oli helppo, ilmainen Ravelry ohje Elise Shawl. Kauniimpi ja keveämpi lopputulos olisi tullut isommalla koukulla. Toisaalta tuntuu että jo raidat tekevät huivin ulkonäöstä ainakin näin levitettynä jotenkin raskaamman.

Nyt kun muutama huivi on tehty virkaten ja ensimmäinen neulomalla tehtävä huivi puikoilla, täytyy laittaa harkintaan pingotusraudat tai kehikko joita kuulema ainakin on niin KnitProlla kuin vironmaaltakin saatavina versioina.